SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GENÇ MUHTAR SİYASETE SOYUNUYOR!

GENÇ MUHTAR SİYASETE SOYUNUYOR!
Bu haber 11 Haziran 2024 - 10:33 'de eklendi.

Büyükçekmece Kamiloba mahallesinin genç muhtarı Emre Sinir’in Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığına getirileceği siyasi kulislerde bomba etkisi yarattı!

31 Mart yerel seçimlerden mağlubiyetle çıkan Ak Partide partinin yeniden eski gücüne kavuşması için il ve ilçe başkanları ile teşkilatın topyekün yenilenmesi için önümüzdeki aylarda kongreye gideceği biliniyorken, özellikle bölgesinde sevilen kişilerin il ve ilçe başkanlıklarına getirilmesi öngörülmekte.

Ak Partinin önde gelen kurmayları bu kapsamda önümüzdeki aylarda yapılacak olan il ve ilçe kongrelerinde kimlere başkan adayı olarak görev verileceği konusunda sıkı bir çalışma içerisinde olduğu gelen bilgiler arasında yer almaktadır.

Bu konuda bölge ilçelerimiz içinde yoğun bir çalışmanın olduğu ve Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı için ise Kamiloba mahalle muhtarı Emre Sinir’in genel merkezde konuşulan isimler arasında önde yer alması aldığımız kulis bilgisi arasında yer almaktadır.

“Büyükçekmece İçin Gece Gündüz Çalışmaya Hazırız”

İsmi partinin genel merkezinde Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı için konuşulan isimler arasında öne çıkan Kamiloba mahalle muhtarı Emre Sinir ise konuyla alakalı gazetemize yaptığı açıklamasında, Kamiloba’ya olan sevdasının altını çizerek, bize böyle bir görev verilirse seve, seve aynı sevdayı Büyükçekmece ilçemiz içinde gece gündüz demeden çalışmaya hazırız dedi. Kendisinin partinin gençlik kollarından geldiğini bildiğimiz Muhtar Emre Sinir, açıklamasının devamında ise her şey Büyükçekmece için, bizim sevdamız halk, bizim sevdamız Büyükçekmece biz varız ve hazırız diyerek göreve hazır olduğunu dile getirdi.

“Halk Arasında Seviliyor”

2016 yılından günümüze Kamiloba mahallesi muhtarı olarak görev yapan Emre Sinir’in partinin önde gelen isimleri, milletvekilleri ve bakanlarıyla da ilişkilerinin iyi olduğu, ayrca Büyükçekmece ilçesinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer almasının yanında halk tarafından da sevilen bir isim olması ise onun bu göreve ne kadar yakın olduğu yönünde.

Şimdi gözler bugün yarın Ankara’dan gelecek resmi yazıda…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER