SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GENÇ MUHTAR EMRE SİNİR EVLİLİK YOLUNDA…

GENÇ MUHTAR EMRE SİNİR EVLİLİK YOLUNDA…
Bu haber 20 Kasım 2020 - 11:10 'de eklendi.

İstanbul’un genç muhtarları arasında ilk sırayı alan ve mahallesinde yapmış olduğu çalışmalarla da isminden söz ettiren Büyükçekmece Kamiloba mahallesi muhtarı Emre Sinir, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı.

Kamiloba mahalesinin  önde gelen ailelerinden Kaya ailesinin kızları Özge Kaya ile nişanlanan Muhtar Emre Sinir’in nişan merasimi aileler arasında ve sade bir törenle gerçekleşirken, çiftin nişan yüzüklerini Silivri belediye başkanı Volkan Yılmaz taktı.

“Pandemi kuralları gözetilerek”

Pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak Kamiloba da bulunan Arya Gold davet salonunda gerçekleşen nişan  töreninde çiftin nişan yüzükleri kurdelesini kesen ve kendisinin de aynı zamanda Kamiloba’nın yerlilerinden olan Silivri ilçe belediye başkanı Volkan Yılmaz, törende yaptığı konuşmasında, her iki ailenin de Kamiloba mahallesinin tanımmış ailelerinden olduğunu belirterek, Böylesi güzel  bir günde Büyükçekmece’nin genç muhtarı Emre Sinir kardeşimin nişan yüzüklerinin kurdelesini kesmek bana kısmet olduğu için çok mutluyum. Bu vesileyle Kaya ve Sinir ailelerini kutluyor, genç kardeşlerimizi de tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, inşallah Kardeşlerimizin düğünlerinde de buluşuruz dedi.

“Mutlulukları gözlerinden okunuyordu”

Evlilik yolunda ilk adımını atan Muhtar Emre Sinir’in , nişan töreni dünyayı saran Pandemi tedbirleri kapsamda aileler arasında sade bir şekilde gerçekleşirken, Nişanlılar Özge ve Emre’nin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Muhtar Emre Sinir, Nişan törenine katılan ve nişan yüzüklerinin kurdelesini kesen Silivri belediye başkanı Volkan Yılmaz ile nişanlarına katılamayan ve mutluluklarını gönderdikleri çiçek ve çelenklerin yanısıra telefonla arayarak tebrik edenler arasında bulunan Büyükçekmece kaymakamı Dr. Mehmet Özel’e, Çatalca belediye başkanı Mesut Üner’e, Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Murat Çelik’e, önceki dönem İBB ve Büyükçekmece belediye mecls üyesi Recep Erol’a, Büyükçekmece ilçe tarım müdürü Semih Çakar’a, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) başkanı Mehmet Mert’e, İstanbul Muhtarlar Federasyonu başkanı Selami Aykut’un yanısıra tüm dost ve akrabalarına teşekkür ederek şükranlarını sundu.

“Sevdamız kamiloba”

Öte yandan göreve geldiği günden bu yana “sevdamız Kamiloba” sloganıyla mahallesi Kamiloba’ya yapmış olduğu hizmetlerle dikkat çeken genç muhtar Emre Sinir, Ayrıca ilçe kamu kurum ve kuruluşları ile de sürekli diyalog halinde olmasıyla bilinmektedir. Genç muhtarın bu çalışkan ve girişken çabası mahalle sakinleri tarafından da taktir toplamakta.

İç SES Gazetesi olarak evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftler Özge ve Emre’yi tebrik ediyor mutluluklar dileriz…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER