SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GELECEK PARTİSİ BÜYÜKÇEKMECE’DE NÖBET DEĞİŞİMİ…

GELECEK PARTİSİ BÜYÜKÇEKMECE’DE NÖBET DEĞİŞİMİ…
Bu haber 04 Mart 2021 - 11:25 'de eklendi.

Gelecek Partisi Büyükçekmece kurucu İlçe Başkanı Resul Törer, sağlık sorunlarından dolayı görevini bırakırken, yerine il başkanlığı tarafından ilçe yönetim kurulundan  Siyasi İşler Başkanı Mehmet Onay getirildi.

Gelecek Partisi Büyükçekmece İlçe Kurucu İlçe Başkanı Resul Törer’den görevi devralan yeni ilçe başkanı Mehmet Onay, kendisine duyulan güven için teşekkür ederek “Resul başkanımızın partimize ve ilçemize çok büyük emekleri oldu. Hedefimiz ondan teslim aldığımız görevi layıkıyla yerine getirerek partimizi Büyükçekmece’de birinci parti yapmak” diye konuştu.

Büyükçekmece’de yeniden güçlü bir yapılanma oluşturacaklarını ve en iyi şekilde mücadele edeceklerini de kaydeden Gelecek Parti Büyükçekmece yeni İlçe Başkanı Mehmet Onay, Hep birlikte Büyükçekmece’nin güçlü geleceğine yönelik Parti çalışmalarımızın verimliliğinin artırılmasını planladık. Bu görevi kutsal bilerek her türlü şartta ve zeminde ilçemiz için var gücümüzle, birlik, beraberlik içinde çalışacağız ve ilçemizi şu an olduğu konumdan daha üst seviyelere çıkarmak ve çok önemsediğimiz geleceğimiz için yoğun bir mücadele vereceğiz” diye konuştu.

Onay, yetki belgesini Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’in elinden alırken devir teslim sırasında kurucu ilçe başkanı Resul Törer de hazır bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER