SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GELECEĞİN BİLİM ADAMLARINIDAN MUHTEŞEM PROJELER

GELECEĞİN BİLİM ADAMLARINIDAN MUHTEŞEM PROJELER
Bu haber 08 Mayıs 2024 - 11:06 'de eklendi.

Çatalca Atatürk Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Erhan Güzel öğrencileri geleceğe ışık tutacak projeleri için tebrik etti.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Atatürk Anadolu Lisesi’ni Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ile birlikte ziyaret ederek protokol üyeleri eşliğinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılış sonrası stantlar tek tek gezilerek öğrencilerin birbirinden değişik konularda yaptığı projeler incelendi. Bilimsel merakları sonucu ortaya koydukları projeler hakkında öğrencilerin sunumlarını dinleyen Başkan Güzel, öğrencilerin haftalarca emek verdiği projeleri görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

”Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum”

“Geleceğimiz olan çalışkan ve zeki öğrencilerimizin üzerinde uzun süre çalıştıkları birbirinden önemli projeleri, bizlere geleceğimizin ne kadar aydınlık olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bilimi sevdirme çalışmaları öğrencilerimizin problem çözme becerilerinin gelişmesine, yeteneklerinin farkına varmasına ve kendini daha kolay ifade edebilme imkânı bulmasına vesile olacaktır. Bu çalışmalarla birçok alanda bakış açısını değiştiren projelere imza atan öğrencilerimizi tebrik ediyorum’ ifadelerinde bulunan  Çatalca Belediye Başkan Erhan Güzel emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER