SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

GAZETECİLER GİRGİN VE ÇAĞLAR SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI…

GAZETECİLER GİRGİN VE ÇAĞLAR SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI…
Bu haber 15 Eylül 2020 - 13:20 'de eklendi.

Birer gün arayla hayatlarını kaybeden Bölgemiz Gazetecilerinden Nurettin Girgin ve Şaban Çağlar son yolculuklarına uğurlandılar.

Yakalanmış olduğu amansız hastalığa yenik düşerek önceki gün yaşamını yitiren Büyükçekmece belediye meclis üyesi Zerrin Çağlar’ın eşi Gazeteci Şaban ÇAĞLAR, (55) dün son yolculuğuna uğurlandı. Büyükçekmece Kuba Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında Büyükçekmece  Yeni Mezarlığına toprağa verilen Çağlar’ın Cenazesine Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanısıra, Meclis üyeleri, muhtarlar, siyasiler ve Çağlar’ın, Ailesi ile Gazeteci dost ve arkadaşları katıldı.

“Birer gün arayla”

Haber Yenigün Gazetesi’nin imtiyaz sahibi ve uzun yıllardır 3. Bölgede gazetecilik yapan Nurettin Girgin,  Büyükçekmece Küba Camiinde kılınan öğle namazına müteakip son yolculuğa uğurlandı. Merhum Girgin’in, Cenazesine Çatalca belediye başkanı Mesut Üner’in yanısıra, Siyasiler, STK Temsilcileri, Gazeteciler ile ailesi ve sevenleri katıldı.

İç SES Gazetesi olarak merhum Nurrettin GİRGİN ve Şaban ÇAĞLAR’a, Allah’tan rahmet, Ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanları cennet olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER