SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

EVLENDİRME MEMURLARI BEYLİKDÜZÜ’NDE BİR ARAYA GELDİ

EVLENDİRME MEMURLARI BEYLİKDÜZÜ’NDE BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 01 Mart 2019 - 11:45 'de eklendi.

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ, EVLENDİRME MEMURLARINI AĞIRLADI

İstanbul’daki ilçe belediyelerinde görev yapan evlendirme memurlarının her ay bir ilçede düzenledikleri kaynaşma yemeğine, bu ay Beylikdüzü Belediyesi ev sahipliği yaptı. Geleneksel olarak düzenlenen yemeğe ilk kez ev sahipliği yapmaktan, heyecan ve mutluluk duyduklarını söyleyen Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, evlendirme memurlarına görevlerinde başarılar diledi.

İstanbul’daki 39 ilçe belediyesinde görev yapan evlendirme memurlarının her ay farklı bir ilçede düzenledikleri kaynaşma yemeğinin bu ayki adresi Beylikdüzü oldu. Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ve Beylikdüzü Belediyesi’nde görev yapan evlendirme memurlarının ev sahipliğinde, bir restaurant’ta düzenlenen yemekte bir araya gelen ilçe belediyelerinde görevli evlendirme memurları hem birbirleriyle bilgi, deneyim ve anılarını paylaştı hem de meslektaşlarıyla keyifli bir gece geçirdi.

Şatır, Memurlara Başarılar Diledi

Yemeğe katılarak evlendirme memurlarıyla sohbet eden Ömer Şatır yaptığı konuşmada, “Beylikdüzü Belediyesi olarak değerli evlendirme memurlarımıza ilk kez ev sahipliği yapmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yoğun bir mesai harcayarak evlenmek isteyen çiftlerin nikah işlemlerini gerçekleştiren, verdikleri ‘Evet’ kararını aile cüzdanıyla resmileştiren, onların en heyecanlı ve mutlu anlarında yanında olan evlendirme memurlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER