SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ETKİNLİKLER MERKEZİ ÇATALCA

ETKİNLİKLER MERKEZİ ÇATALCA
Bu haber 13 Temmuz 2021 - 10:54 'de eklendi.

Sosyal Belediyeciliğin En Güzel Örnekleri Çatalca’da Halka Sunuluyor

Projelerini her geçen gün Çatalca’ya kazandırmaya devam eden Başkan Mesut Üner, durmaksızın ilçede etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Çatalca’da Dur Durak Bilmeyen Etkinlikler Geçtiğimiz Haftada Aralıksız Devam Etti

Geçtiğimiz haftalarda ‘’Spor Adası’’ projesinin temelini görkemli bir törenle gerçekleştiren Başkan Mesut Üner, sonrasında zorlu pandemi şartlarının hafiflemesinin hemen sonrasında muhteşem bir Babalar Günü etkinliğiyle gönüllerde taht kurdu. Bir sonraki haftada Türkiye Motokros Şampiyonasının 2. Etabı Çatalca’da gerçekleşti. Akabinde hafta içi Başkan Mesut Üner’in talimatıyla tüm tadilatları yapılarak ve üstü kapatılarak ilçe sporuna kazandırılan Dağyenice Halı Sahasının açılış töreni gerçekleşti.

Çatalca’da Geçtiğimiz Hafta Sonu da Türkiye Ulusal Atlı Dayanıklılık Turnuvası Gerçekleşti

Çatalca’da bitmek bilmeyen etkinlikler bu hafta sonu da devam etti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen atlı sporseverler hünerlerini Cumartesi ve Pazar iki gün boyunca Çatalca’da sergilediler. Organizasyonun tüm detaylarıyla bizzat ilgilenen ve daha hafta başında yerinde denetimler yapan Başkan Mesut Üner, her organizasyonda olduğu gibi ilçe tanıtımına katkıda bulunacak bir organizasyonu daha kusursuz tamamlamanın sevincini yaşadı.

Katılımcı Anlamında Rekorun Adı Çatalca Oldu

Uzun yıllardır gerçekleşen Türkiye Ulusal Atlı Dayanıklılık Turnuvası Çatalca’da rekor tazeledi. Çatalca ilçesinde gerçekleşen organizasyona tam 94 sporcu katılım göstererek katılımcı anlamında rekorun Çatalca’da kırılmasına vesile oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER