SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ETKİNLİKLER İLÇESİ ÇATALCA’DAN BİR ETKİNLİK DAHA

ETKİNLİKLER İLÇESİ ÇATALCA’DAN BİR ETKİNLİK DAHA
Bu haber 06 Temmuz 2021 - 11:50 'de eklendi.

Gerek Çatalca’ya kazandırdığı projelerle, gerekse de bu projelerle birlikte zorlu pandemi şartlarının etkisini azaltmasıyla kültür, sanat, eğitim ve spor etkinlikleriyle adından sadece Çatalca’da değil, tüm bölgemizde övgüyle takdir edilen Başkan Mesut Üner’den bu hafta sonu bir organizasyon daha Çatalca’ya kazandırılıyor.

TÜRKİYE ATLI DAYANIKLILIK TURNUVASI BU HAFTA SONU ÇATALCA’DA

Geçtiğimiz haftalarda U15 Güreş Milli Takımına ev sahipliği yapan Başkan Mesut Üner, 3-4 Temmuz 2021 günlerinde Türkiye Motokros Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Bu hafta sonu da Türkiye’nin dört bir yanından gelen atlı sporseverler, Türkiye Atlı Dayanıklılık Turnuvasında mücadele edecek.

BAŞKAN MESUT ÜNER, HER ORGANİZASYONDA OLDUĞU GİBİ TURNUVANIN TÜM DETAYLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Bu önemli organizasyon öncesi turnuvanın kusursuzluğu için sorumlu tüm ekibi ve ekipmanları turnuva alanına yönlendiren Başkan Mesut Üner, gerekli yönlendirmeleri yaptıktan hemen sonra kendi de bizzat turnuva alanında denetimlerde bulundu. Yapılan denetimler sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ETKİNLİKLER İLÇESİ OLAMAYA BAŞLAYAN ÇATALCA’MIZDA BİR ORGANİZASYON DAHA HAYIRLI OLSUN. GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA U15 GÜREŞ MİLLİ TAKIMINI MİSAFİR ETMİŞTİK.  SONRASINDA İSE GEÇTĞİMİZ CUMARTESİ-PAZAR TÜRKİYE MOTOKROS ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK. BU HAFTA SONUDA TÜRKİYE ULUSAL ATLI DAYANIKLILIK TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ. Yaptığımız proje yatırımlarımızın yanı sıra, İstanbul parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye kararlı olduğumuz Çatalca’mızda bu hafta sonu da önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Türkiye’nin dört bir yanından ilçemize gelecek atlı sporseverler, turnuvada hünerlerini sunacaklar. Bu önemli organizasyonun gerçekleşeceği Oklalı Mahallemizde bulunan Akademi Binicilik alanında yerinde denetimlerde bulunduk. Her detayına destek olduğumuz bu kıymetli organizasyonun kusursuz olması için var gücümüzle çalışarak, ilçemizin tanıtımına katkıda bulunacağız. Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Çatalca’mızı kültür, sanat, spor ve eğitim her alanda lider bir konuma getirmek için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bu hafta sonu ilçemizde gerçekleşecek ve ilçemiz tanıtımına katkıda bulunacak bu önemli organizasyon ilçemize hayırlı olsun.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER