SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESKİ BAŞKANLARDAN YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ESKİ BAŞKANLARDAN YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Bu haber 02 Mayıs 2019 - 11:40 'de eklendi.
Kapanan belde belediyelerinin eski belediye başkanları, Başkan Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kapanan belde belediyelerinin eski belediye başkanları, Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Selimpaşa eski belediye başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Celaliye – Kamiloba eski belediye başkanı Rıdvan Yavuzbilge, Gümüşyaka eski belediye başkanı İsmet Kirazpınar, Ortaköy eski belediye başkanı Erdinç Tabak ve Değirmenköy eski belediye başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Yılmaz, ziyaretleri için teşekkür ederek, “Sizler Silivri’nin gelişmesi ve kalkınması için yıllarca görev yaptınız. Halkımızın taktirleriyle seçildiğiniz beldenin dünü ve bugününü en iyi sizler biliyorsunuz. Silivri’ye hizmet noktasında taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER