SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’UN ZEKİ ÇOCUKLARI TURNUVADA BULUŞTU

ESENYURT’UN ZEKİ ÇOCUKLARI TURNUVADA BULUŞTU
Bu haber 06 Haziran 2022 - 11:37 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nın yedincisi gerçekleşti. Düzenlenen turnuvada minikler Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un katılımıyla zeka gelişimlerine katkıda bulunan oyunlar oynayarak hem yarıştı hem eğlendi.

Esenyurt Belediyesi’nin çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği 7. Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası renkli anlara sahne oldu. Esenyurt Belediyesi’ne bağlı kültür merkezlerinde Akıl ve Zeka Oyunları kursuna katılan 8-12 yaş aralığındaki çok sayıda çocuk, Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen turnuva ile zeka gelişimlerini pekiştirdi. Açılışı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşen turnuvada Mangala, Koridor, Sumo gibi zeka ve strateji oyunları oynayan çocuklar kursa gittikleri kültür merkezleri ve bilgi evlerini temsilen takımlar halinde yarıştı. Yaşıtlarıyla yarışmanın yanı sıra Başkan Bozkurt’la da zeka oyunu oynayan Esenyurtlu çocuklar eğlenceli galibiyetlerinin tadını çıkardı. İlçedeki çok sayıda kültür merkezi ve bilgi evinden gelen çocukların yarıştığı turnuvada Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başarılı öğrencilere madalya takdim etti. İlginin yoğun olduğu etkinliğin sonunda tüm çocuklara kitap hediye edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER