SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’UN YOLLARI YENİLENİYOR

ESENYURT’UN YOLLARI YENİLENİYOR
Bu haber 17 Kasım 2020 - 12:38 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki yol sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Esenyurt’ta yıllardır yapılmayan bozuk yollar, Başkan Bozkurt’un talimatıyla asfaltlanmaya devam ediliyor.

Esenyurt Belediyesi, ilçede yıllardır çözülmeyen yol sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Bakım ve Onarım Şefliği ekipleri, ilçe genelinde tahrip olan yolları asfaltlıyor. Kış ayları gelmeden çalışmaları tamamlayabilmek için gece gündüz çalışan ekipler, bu kapsamda sanayi bölgesi başta olmak üzere ilçenin birçok noktasında yolları yeniledi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Akçaburgaz Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni de asfaltladı. Ekipler fabrikaların yoğun olduğu kısımlarda ağır iş makinalarının ve uzun araçların kullanabileceği genişlikte asfaltlama işlemini yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER