SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’UN ULU ÇINARLARINA TARİHİ İSTANBUL TURU…

ESENYURT’UN ULU ÇINARLARINA TARİHİ İSTANBUL TURU…
Bu haber 13 Eylül 2019 - 11:17 'de eklendi.

Esenyurt’ta yaşayan 60 yaş ve üzeri vatandaşlar Esenyurt Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği kültür gezisiyle İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan 60 yaş ve üzere vatandaşların sosyal hayata daha aktif bir biçimde katılımlarını sağlamak amacıyla, etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Kadın ve Aile Müdürlüğü, bünyesindeki Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam Merkezine üye olan Esenyurtlu vatandaşlar için kültür gezisi düzenledi. Vatandaşlar, düzenlenen etkinlikte Panorama 1453, Eyüp Sultan Camii ve Türbesi, Gülhane Parkı, Topkapı gibi İstanbul’un kültür ve tarih kokan mekanlarını gezme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca birbirinden güzel mekanlarda doyasıya vakit geçiren vatandaşlara restoranda ücretsiz yemek ikramı da yapıldı. İstanbul’un kültürel ve turistik yerlerini eşleriyle birlikte gezen vatandaşlar bu tür etkinliklerden memnun olduklarını ve devamını beklediklerini dile getirdiler.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER