SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’UN ULU ÇINARLARINA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

ESENYURT’UN ULU ÇINARLARINA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Bu haber 04 Kasım 2019 - 10:40 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi  Ulu Çınar Sosyal Yaşam Merkezi , 65 yaş ve üstü  üyelerinin doğum günlerini kutluyor. Yaşlı vatandaşlar hatırlanmanın mutluluğunu yaşarken arkadaşlarıyla da keyiflerince bir gün geçiriyor.

 

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hareket eden Esenyurt Belediyesi, 65 ve yaş üstü Esenyurtlular için de farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce hayata geçirilen uygulamayla, Ulu Çınar Sosyal Yaşam Merkezi’ne kayıtlı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşların doğum günleri tespit edilerek kutlama programı yapılıyor.  Her ayın sonunda, doğum günü denk gelen  vatandaşlar için diğer üyelerinde katılımıyla doğum günü etkinliği düzenleyen merkez, ulu çınarların yeni yaşlarına eğlenerek girmesini sağlıyor. Doğum günlerinde vatandaşlar, hatırlanmanın  ve yeni yaşlarını arkadaşlarıyla birlikte kutlamanın sevincini yaşıyor. Kutlamalarda doğum günü pastaları alkışlar eşliğinde kesilen vatandaşların duygusal anlar da yaşadığını söyleyen yetkililer, ilçede yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için bu tür etkinliklerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER