SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’UN PARKLARINDA YAZA HAZIRLIK TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

ESENYURT’UN PARKLARINDA YAZA HAZIRLIK TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR
Bu haber 12 Mart 2021 - 14:55 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda ağaç budaması ve havuz temizliği yaparak parkları yaz sezonuna hazırlıyor. Yunus Emre Parkı ve Osmanlı Parkı’nda temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler, ilçedeki diğer parklarda çalışmalarına devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki parklarda çevre düzenlemesi, ağaç budaması ve havuzlardaki dip temizliğini yaparak parkları yaz sezonuna hazırlıyor. Ekipler günlük, haftalık ve aylık olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra yaz sezonunun başlaması ile birlikte parklarda detaylı temizlik çalışması yapıyor. Parklarda bir yandan ağaç budaması yaparken diğer yandan da havuzlarda dip temizliği yapıyor.

“PARKLARIMIZI YAZ SEZONUNA HAZIRLIYORUZ”

Park ve Bahçeler Müdürlüğünde Orman Mühendisi olarak görev yapan Fırat Arslan, “Vatandaşlarımız için en iyisi ne ise onu yapmak için çalışıyoruz” dedi. Arslan, “2021 yaz sezonuna parklarımızı hazırlıyoruz. Yunus Emre Parkı, Osmanlı Parkı ve şimdi de Recep Tayip Erdoğan Parkı’ndayız. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak havuzlar bizim için çok önemli, çünkü parkları gösteren bu havuzlardır. Parklara günlük, haftalık ve aylık olarak yaptığımız bakımlar da var ama hava şartlarından kaynaklı, havuzlarda dipte çöp birikiyor. Biz de bunun için her sene bahar döneminde havuzlarda dip temizliği yapıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak vatandaşlarımız için en iyisi ne ise onu yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu. Ekipler, temizlik işlemlerinin ardından bakteri ve virüslere karşı etkili olması ve kötü kokuları önlemesi için havuzları klorlu su ile dolduruyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER