SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’UN GÜÇLÜ KADINLARINDAN ÜRETİME DESTEK

ESENYURT’UN GÜÇLÜ KADINLARINDAN ÜRETİME DESTEK
Bu haber 27 Mart 2021 - 13:44 'de eklendi.

Dezavantajlı kadınlara öncelik veren Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi, çalışmalarına başladı. Kooperatif Başkanı Nesrin Bozkurt, bu projeyle kadınlarına kendilerine olan güvenlerini yeniden kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi, Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile protokol imzalanmasının ardından çalışmalarına başladı. Kooperatif, dayanışmak için bir araya gelen kadınların, ekonomik ve sosyal hayatın her katmanına katılımının desteklenmesini amaçlıyor. Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi, her geçen gün iş gücünü artırarak üretime devam ediyor, kadınların gücünü avantaja çeviriyor.

“DEZAVANTAJLI OLANLAR ÖNCELİĞİMİZ”

Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi Başkanı Nesrin Bozkurt, çalışmalarında dezavantajlı kadınlara öncelik verdiklerini belirterek “Esenyurt Güçlü Kadınlar Kooperatifi oluşumu olarak, Esenyurt’ta öncelikli olarak geçim sıkıntısı çeken sosyal, ekonomik yönden çaresiz, nerdeyse tüm yükü omuzlarında taşıyan dezavantajlı kadınların istihdam olanaklarını ve fırsatlara ulaşma şansını artırmak dolayısıyla kendilerine güvenlerini yeniden kazandırmayı amaçladık” diye konuştu.

ÜRETEN KADINLAR: ÇOK MUTLUYUZ

Güçlü Kadınlar Kooperatifi’nde dikiş yapan Asiye Çam, “Hem çalışıp para kazanıyoruz, hem de öğreniyoruz. Bu yüzden de çok mutluyuz” diyerek çalışmaların sonucunda özgüvenlerinin arttığını ifade ediyor. Dürdane Demir ise “Herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim burada ortamımız çok güzel. Herkes çalışıyor, herkes bir şeyler üretiyor” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER