SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA ZAFER PROF. DR. AHMET ÖZER’İN

ESENYURT’TA ZAFER PROF. DR. AHMET ÖZER’İN
Bu haber 01 Nisan 2024 - 10:00 'de eklendi.

31 Mart 2024 seçimlerinde CHP’nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı olan mevcut Prof. Dr. Ahmet Özer,  resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 49.08’ünü alarak yeni belediye başkanı seçildi.

Özeri’in zaferi Esenyurt halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Esenyurt meydanında toplanmaya başlayan Esenyurt’lular gecenin ilerleyen saatlerine kadar Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’i, beklediler. Meydana’a gelen Başkan Özer burada sevgi gösterileri ile karşılandı.

”Şeffaf, adil ve eşit bir yaklaşımla çalışacağım”

Prof. Dr. Ahmet Özer ; Bu onurlu görevi layıkıyla yerine getireceğime olan inancınız için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçim sürecinde bana destek veren herkese minnettarım. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için, şeffaf, adil ve eşit bir yaklaşımla çalışacağımı bir kez daha vurgulamak isterim. Esenyurt’u daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için el ele vererek çalışacağımızı bilmenizi isterim. Her bir komşumun sesini duyarak, ihtiyaçlarınızı karşılamak için elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Biz, hep birlikte başarmak için bu yola çıktık, hep birlikte Esenyurtumuza sahip çıkacağız. Bir kez daha, bu onurlu göreve layık görülmeme vesile olan herkese teşekkür ederim. Sizlerle birlikte Esenyurt’u daha da ileriye taşıyacağımızı bilmek beni büyük bir umut ve heyecanla dolduruyor. İyi ki varsınız komşularım!

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖZER KİMDİR?

Ahmet Özer, 1960 yılında Van’da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi, Van Eğitim Enstitüsü ve Çukurova Üniversitesi olmak üzere üç üniversitede sosyoloji/felsefe, işletme, eğitim bilimleri alanlarında bir lisans, iki önlisans bitiren Özer, 1991-1997 yılları arasında GAP Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüttü. Özer, üniversite yaşamında rektör yardımcılığı, kurucu dekanlık, dekanlık, bölüm başkanlığı, merkez müdürlüğü, senato üyeliği ve üniversite yönetim kurulu üyeliği ve ana bilim dalı başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Türkiye -Irak İş İnsanları Derneği (TISİAD) Bilim Kurulu Başkanı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Cemevi, İçel Sanat Kulübü (İSK) Danışma Kurulu, Van Dernekler Federasyonu Onur Kurulu ve Danışma Kurulu, Van Vakfı Bilim Kurulu Başkanı ve Erciş Vakfı, Sosyoloji Derneği ve Eğitim-Sen üyesi olan Özer, üç dil bilmektedir. Özer, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER