SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA ZABITALARA STRES EĞİTİMİ

ESENYURT’TA ZABITALARA STRES EĞİTİMİ
Bu haber 12 Haziran 2020 - 11:33 'de eklendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un hizmet içi eğitim kapsamında başlattığı çalışmalar kapsamında Zabıta Müdürlüğü ekipleri toplum psikolojisi, stres ve kaygı eğitimleri aldı.

Esenyurtlulara daha kaliteli hizmet üretilebilmesi için Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un talimatlarıyla başlatılan personel eğitimleri hız kesmeden sürüyor. Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları hizmet içi eğitim kapsamında toplum psikolojisi, etkili iletişim, stres ve kaygı yönetimi eğitimleri aldı. Uzman Psikolog Levent Kayıkçı tarafından verilen eğitim 3 gün sürdü. Eğitimler kapsamında zabıta ekiplerinin olaylara müdahale şekli ele alınarak davranış yöntemleri geliştirildi. 304 zabıtanın katıldığı eğitimler devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER