SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA ZABITADAN MASA VE MANGAL DENETİMİ

ESENYURT’TA ZABITADAN MASA VE MANGAL DENETİMİ
Bu haber 23 Mart 2020 - 11:02 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs genelgesi kapsamında iş yerleri ve mesire alanlarında denetim yaptı.

MASA DENETİMİ YAPILDI

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs genelgesi kapsamında denetimlerini sürdürüyor. Erken saatlerde harekete geçen zabıta ekipleri iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi. Masa yasağına uymayan bazı işletmeler hakkında işlemler yapıldı. Bazı işletmelerin ise alınan tedbirlere uyduğu görüldü. Zabıta ekipleri Koronavirüs pandemisi hakkında hazırlanan broşürleri de esnafa dağıttı. Esnafın sorularını da yanıtlayan ekipler çalışanların maske ve eldiven takmasını da sağladı.

MESİRE YERLERİ MANGALA KARŞI DENETLENDİ

İş yerlerini kontrol eden ekipler daha sonra mesire yerlerindeki mangal ve piknik yasağı uyarınca denetim yaptı. Bu kapsamda ilçedeki parklar kontrol edildi. Mangal alanları ve çardaklar şeritlerle kapatıldı. Alanlarda bulunanlara kurallarla ilgili uyarılarda bulunuldu. Zabıta ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER