SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Esenyurt’ta Zabıta Personeline uyuşturucuyla mücadele semineri

Esenyurt’ta Zabıta Personeline uyuşturucuyla mücadele semineri
Bu haber 26 Temmuz 2019 - 11:24 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin zabıta ekiplerine yönelik düzenlediği ‘Bağımlılık’ konulu seminerde uyuşturucu ile mücadelenin yolları anlatıldı.

Esenyurt Belediyesi belediyecilik alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de katkı sunmaya devam ediyor. Esenyurt Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü belediye bünyesindeki zabıta personellerine hizmet içi eğitimin ilk basamağını oluşturan ‘bağımlılık’ başlığında ‘uyuşturucuyla mücadele konusunda doğru adımlar’ konulu eğitim semineri verdi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün destekleriyle, uzman polis memurları tarafından verilen eğitimde, madde kullanımında görülen sosyolojik ve psikolojik zararlar ve bu zararlardan nasıl kurtulabileceğine dair bilgilendirmeler yapıldı. Bu eğitimle, bölgeye çıkan ekiplerin bağımlılık konusunda daha bilinçli hareket etmeleri sağlanırken, madde kullanımıyla karşılaştıklarına polise hangi yollardan ulaşmaları gerektiği de anlatıldı. Seminerde ayrıca, İçişleri Bakanlığı’nın uyuşturucuyla mücadele kapsamında uygulamaya koyduğu UYUMA mobil uygulaması da tanıtıldı.

Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için hizmet içi eğitimler kapsamında tüm belediye personeline uzman eğitmenler eşliğinde motivasyon, stres yönetimi, öfke kontrolü gibi konularda kişisel eğitim seminerlerinin verilmeye devam edileceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER