SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA YAYA GEÇİTLERİ VE KASİSLER BOYANIYOR

ESENYURT’TA YAYA GEÇİTLERİ VE KASİSLER BOYANIYOR
Bu haber 07 Temmuz 2021 - 11:19 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, trafik akışı ve yaya güvenliği bakımından yaya geçitlerini ve kasisleri yeniden boyayarak belirginleştiriyor.

Yaya emniyeti ve kurallar bakımından önem arz eden, trafik akışını sağlayan yaya geçitleri ve kasislerdeki işaret boyaları, Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenmeye devam ediyor. Hem hava şartlarından hem de kullanımdan kaynaklı solarak veya silinerek tehlike oluşturan işaretler, ekipler tarafından boyanıyor. İlçedeki tüm cadde ve sokaklarda yürütülen çalışmalarda kullanılan çift komponentli özel boya uygulamasıyla geçitler belirginleştirilerek, sürücülerin erken fark etmeleri sağlanırken yayaların ise can ve mal güvenliği korunuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER