SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

Esenyurt’ta Wushu Kung Fu kursuna büyük ilgi

Esenyurt’ta Wushu Kung Fu kursuna büyük ilgi
Bu haber 30 Temmuz 2019 - 11:15 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin yaz spor okulları kapsamında açtığı Wushu Kung Fu kursu Esenyurtlu çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün yaz okulları kapsamında ücretsiz olarak açtığı Wushu Kung Fu branşı, ilçede yaşayan çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Belediyeye bağlı 7 ayrı spor salonunda 800 öğrenciye yönelik yapılan derslerde çocuklar hem Wushu Kung Fu öğreniyor, hem de yaz aylarını spor yaparak değerlendirmiş oluyor. Eğitimler Wushu Kung Fu branşının Tao ve Sanda türlerinde haftanın 3 günü uygulamalı olarak yapılıyor. Derslerde öğrenciler yaş grupları ve seviyelerine uygun bir şekilde ayrılarak kaliteli bir eğitim alması sağlanıyor. Yeni bir spor dalını öğrenen çocukların aynı zamanda özgüvenleri de artıyor.

Kurslarda temel eğitimi alan ve kendisini bu alanda yetiştirmek isteyen öğrenciler belediye bünyesinde bulunan uzman eğitmenler tarafından ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlanarak şampiyonluklar elde ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER