SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI

ESENYURT’TA TOPLU SÜNNET KAYITLARI BAŞLADI
Bu haber 12 Mayıs 2022 - 11:19 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz düzenlenen toplu sünnet kayıtları başladı. Vatandaşlar, 10 Haziran tarihine kadar kendilerine en yakın merkeze başvurarak kayıt yapabilecek.

Esenyurt Belediyesi’nin her yıl ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için düzenlediği sünnet kayıtları başladı. 4-15 yaş aralığındaki çocuklar için gerçekleştirilecek olan sünnet başvuruları 10 Haziran tarihine kadar devam edecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler, muhtarlıktan aldıkları gelir belgesi, veli ve çocuğun kimlik fotokopisi ile başvuru yapabilecek. Kayıtlar, Bağlarçeşme Mahallesi Hasta Nakil Şefliği, Esenyurt Kültür Merkezi içerisindeki Engelliler Koordinasyon Şefliği ve Kıraç Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde alınacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER