SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA PARK VE YEŞİL ALANLARDA YAZ HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR

ESENYURT’TA PARK VE YEŞİL ALANLARDA YAZ HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR
Bu haber 29 Nisan 2020 - 13:47 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan parklar, orta refüjler ve yol kenarlarında yaz ayları için bakım ve ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan parklar, orta refüjler ve yol kenarlarında yürütülen ağaçlandırma ve bakım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Yaz aylarının vazgeçilmez mekanları olan park ve bahçelerde, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalar hızlandırıldı. Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarından olan parkları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışan ekipler, bahçe ve yeşil alanların bakıma alınmasının yanı sıra ilçe merkezinde ve yol kenarlarında çimlendirme ve ağaçlandırma, cadde ve orta refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer, park ve bahçelerde yapılan bahar bakım çalışmalarının yaz boyunca devam edeceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER