SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA OKULLARDA DEPREM TATBİKATI

ESENYURT’TA OKULLARDA DEPREM TATBİKATI
Bu haber 27 Mayıs 2022 - 11:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, “2022 Afet Tatbikat Yılı” nedeniyle ilçe genelindeki okullarda deprem tatbikatı gerçekleştiriyor. Ekipler, öğrencileri hem teorik hem de pratik eğitimlerle depreme karşı bilgilendiriyor.

Esenyurt Belediyesi depreme karşı farkındalık oluşturma, doğru ve birlikte hareket etme, olası bir deprem anında tehlikelere karşı deneyim oluşturma ve bu konuda bilinci yükseltme amacıyla ilçe genelindeki okullarda tematik deprem tatbikatı yapıyor. Belediye bünyesindeki Sivil Savunma Amirliği görevlileri Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilere deprem eğitimi verdi. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu tatbikatta, acil durum butonuna basılarak öğrenciler bahçeye çıkarıldı. Eğitim sonunda öğrencilere arama kurtarma malzemelerinin ne amaçla kullanıldığı tek tek anlatıldı.

İlçe genelinde kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere toplumun afetlere karşı hazırlıklı ve bilinçli hale getirilmesi amacıyla deprem tatbikat çalışmaları devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER