SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIR

ESENYURT’TA OKULLAR YÜZ YÜZE EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIR
Bu haber 01 Mart 2021 - 11:15 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, 2 Mart’ta başlayacak yüz yüze eğitim öncesi ilçede bulunan tüm okullarda Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart’tan itibaren tüm resmî ve özel ilkokullar, anaokulları ve 8 ile 12’nci sınıflarda seyreltilmiş şekilde, haftada 2 gün, yüz yüze eğitim yapılacağını açıkladı.  Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmesi için ilçedeki tüm okulları Koronavirüs salgınına karşı dezenfekte etti. Ekipler, ilçede bulunan anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liseler de dahil olmak üzere toplam 103 okulda çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Okulları eğitim dönemine hazırlamak için yoğun mesai harcayan ekipler, çalışmalar kapsamında; derslikler, giriş kapıları, lavabolar, kapı kolları, koridorlar, merdiven korkulukları ve bahçelerde yer alan oyun alanları gibi tüm ortak kullanım alanlarını dezenfekte ederek mikroplardan arındırdı.

Yetkililer, öğrencilerin sağlığı için ilçedeki tüm okullarda yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarının, eğitim dönemi boyunca devam edeceğini bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER