SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA OKULLAR TİTİZLİKLE İLAÇLANIYOR

ESENYURT’TA OKULLAR TİTİZLİKLE İLAÇLANIYOR
Bu haber 18 Kasım 2022 - 10:10 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, çocukların güvenli ve sağlıklı ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Veteriner İşleri Müdürlüğünün, ara tatil döneminde başlattığı çalışmalar doğrultusunda, ilçede bulunan okullar haşerelere karşı ilaçlanıyor.

İlçede bulunan okulları her alanda destekleyen Esenyurt Belediyesi, eğitim sürecinin güvenli ve sürdürülebilir olması adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sağlıklı koşullarda eğitimlerine devam edebilmeleri için çalışıyor. Rutin olarak yapılan çalışmalar kapsamında sınıf, konferans salonu, tuvalet ve koridor gibi ortak kullanım alanları başta olmak üzere gerekli tüm noktalar, titizlikle ilaçlanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER