SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA KREŞLİ MİNİKLERE HALK OYUNLARI EĞİTİMİ

ESENYURT’TA KREŞLİ MİNİKLERE HALK OYUNLARI EĞİTİMİ
Bu haber 16 Ekim 2020 - 11:27 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, belediye kreşlerindeki öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla halk oyunları branşında eğitim veriyor. Branş dersleri alma imkanı bulan kreşli minikler, bu sayede yeteneklerini de keşfediyor.

Esenyurt Belediyesi Kreş Müdürlüğü, belediye kreşlerindeki öğrencilerin gelişimi için başlattığı branş eğitimlerine devam ediyor. Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe hazırlayan müdürlük, bu kapsamda kreşli minikler için uzman eğitmenler eşliğinde halk oyunları eğitimi veriyor. Haftanın beş günü dönüşümlü olarak verilen bu eğitimde çocukların estetik kazanarak, sanat duygularını pekiştirmelerine ve sorumluluk duygularının gelişmesine katkı sağlanıyor.

 “ÇOCUKLARIN FİZİKSEL BEDENSEL VE MOTOR GELİŞİMLERİNE FAYDA SAĞLIYOR”

Halk oyunları dersinin çocukların fiziksel, zihinsel ve motor gelişimlerine faydalı olduğunu söyleyen Esenyurt Belediyesi Kreş Müdürlüğü Kreş Sorumlusu Yasemin Koçak, “Halk oyunları dersimiz tüm kreşlerimizde haftada beş gün dönüşümlü olarak verilmekte. Öğrencilerimizin severek katıldıkları bu ders, ritim duygularının gelişmesini ve diğer derslerini olumlu olarak etkilemektedir. Dikkatini daha kolay toplayan çocuklar grup çatısı altında bir olmayı ve grupla beraber hareket etmeyi öğreniyorlar. Bizlerde kreşlerimizde öğrencilerimize günbegün daha neler katabiliriz heyecanıyla elimizden geleni yaparak, çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER