SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA KIŞLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

ESENYURT’TA KIŞLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Bu haber 12 Şubat 2021 - 12:53 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi Kışla Mücadele Ekibi, buzlanma ve kar yağışı ihtimaline karşı hazırlıklarını tamamladı. Kışla mücadelede kullanılan araçlar da belirlenen noktalarda yerini aldı.

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sabah saatlerinde başlayan, hafta sonu devam etmesi beklenen kar yağışı ve don olaylarının olumsuzluklarını en aza indirmek için hazırlıklarını tamamladı. Kar yağışının artması veya aniden bastırmasına karşı ekipler, kar küreme araçları ile ilçe genelinde belirlenen noktalarda bekliyor.

“7 GÜN 24 SAAT HAZIR BEKLEMEKTEYİZ”

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görevli Şükrü Keser, kar yağışının olumsuzluklarını en aza indirmek için hazır olduklarını belirterek 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Ekipler, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zor durumda kalmaması için ilçedeki 7 bulvar, 130 cadde ve 2 bin 796 sokakta hizmet verecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER