SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA KIŞLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ESENYURT’TA KIŞLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bu haber 27 Ocak 2022 - 16:36 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi Kışla Mücadele Ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Esenyurt Belediyesi, İstanbul’da pazartesi akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışının getirdiği olumsuzluklarla mücadele etmeye devam ediyor. Tuzlama ve kar küreme çalışmalarının yanı sıra Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un başkanlık ettiği Afet Koordinasyon Merkezi’ne gelen ihbarlara müdahale edilmeye devam ediliyor.
Çalışmalar kapsamında Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri 201 kişiyi ambulanslarla hastaneye götürürken 117 kişiye de ‘Evde Sağlık’ hizmeti sundu. 29 araç, 86 personelle görev yapan zabıta ekipleri, kara saplanan 41 araçta bulunan 95 kişiyi kurtardı. Bunlardan 32’si Esenyurt Belediyesi’nin kültür merkezlerinde misafir edildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bu süreçte can dostlarımıza 2 buçuk ton mama dağıttı. Soğuktan etkilenen 51 can dostumuz ise kurtarılarak barınakta tedavi altına alındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER