SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA İBADETHANELER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

ESENYURT’TA İBADETHANELER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 11:30 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmesi için ilçe genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışmalarını tamamladı.

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra Kurban Bayramı öncesi ibadethaneleri de dip köşe temizledi. Vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için çalışan ekipler, program dahilinde cemevi ve camilere giderek cam, kapı, halılar, ayakkabılık ve diğer sosyal alanların temizliğini yaptı. Ekipler, Koronavirüs önlemleri kapsamında temizlenen ibadethanelerde dezenfeksiyon çalışması da yürüttü.

“Temizlik çalışmalarımızı tamamladık”

Kurban Bayramı öncesi ibadethanelerde detaylı temizlik yaptıklarını söyleyen Temizlik İşleri Müdürlüğü Dinî Kurumlar Sorumlusu Adem Yalçın, “Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak, ilçemizdeki tüm dinî kurumların temizlik çalışmasını tamamladık. Kurban bayramı öncesi tüm cemevi ve camilerimizi ibadete hazır hale getirdik” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER