SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA İBADETHANELER DEZENFEKTE EDİLİYOR

ESENYURT’TA İBADETHANELER DEZENFEKTE EDİLİYOR
Bu haber 20 Kasım 2020 - 12:04 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için, ilçe genelindeki ibadethanelerde dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs’e yönelik tedbir çalışmaları kapsamında, ilaçlama ve dezenfeksiyon uygulamalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların toplu kullanım alanları ve kamu binaları aralıksız şekilde ilaçlanırken, ilçede bulunan ibadethaneler de dezenfekte ediliyor. Ekipler, ilçe genelinde ibadet yapılan cemevi ve camilerin sosyal kullanım alanları da dahil olmak üzere tüm noktalarını dezenfekte ediyor. Vatandaşların ibadetlerini sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için çalışan ekipler, dezenfeksiyon işlemlerinde insan sağlığına zarar vermeyen özel solüsyonlar kullanıyor.

Yetkililer, dezenfeksiyon çalışmalarının ilçe genelindeki tüm ibadethanelerde aralıksız devam edeceğini bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER