SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA HIZIR ORUCU’NUN İKİNCİ GÜNÜNDE CANLARLA ORUÇ AÇILDI

ESENYURT’TA HIZIR ORUCU’NUN İKİNCİ GÜNÜNDE CANLARLA ORUÇ AÇILDI
Bu haber 12 Şubat 2021 - 11:52 'de eklendi.

Barış, kardeşlik ve bereketin sembolü olan Hızır Orucu’nun ikinci gününde, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, belediye meclis üyeleriyle birlikte ilçe genelindeki cemevlerini ziyaret ederek, canlarla oruç açtı.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, Belediye Meclis Üyeleri; Hüseyin Çam, Rıza Gültekin ve Vasfettin Sizer ile birlikte barış, kardeşlik ve yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığı Hızır Orucu’nun ikinci gününde ilçedeki cemevlerine ziyaret gerçekleştirdi. Alevi-Bektaşi inancında son derece önemli bir yere sahip olan ‘Hızır Orucu’ dolayısıyla yapılan ziyaretler sonrasında, Erenler Cemevi’nde canlarla birlikte dualar edilerek, oruçlar açıldı. Ziyaret esnasında, cemevlerinin taleplerini de alan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Bal, “Cemevlerimizle ilgili elimizden gelen ne varsa yapacağız. Başkanımız Kemal Deniz Bozkurt’un önceden planlanan başka bir programı olduğu için katılamadı ama sizlere çok selamı var. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah oruçlarınızı kabul etsin” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER