SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA HIZIR ORUCU ÖNCESİ CEMEVLERİNDE DEZENFEKTE VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

ESENYURT’TA HIZIR ORUCU ÖNCESİ CEMEVLERİNDE DEZENFEKTE VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI
Bu haber 10 Şubat 2021 - 11:35 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Hızır Orucu tutan vatandaşların hijyenik ortamda ibadet etmelerini sağlamak için  cemevlerini dezenfekte ederek, detaylı temizlik yaptı.

Esenyurt Belediyesi Veteriner ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugün başlayan Hızır Orucu öncesi cemevlerinde çalışma başlattı. Vatandaşların daha hijyenik ortamda ibadet etmeleri amacıyla önce dezenfekte işlemi yapıldı, ardından Evde Temizlik ekipleri tarafından cemevlerinin her köşesinde yapılan detaylı temizlik ile çalışmalar tamamlandı. Ekipler Cem Salonu, Dede Odası, derslikler, kütüphane, yemekhane ve ayakkabılık gibi ortak alanları temizleyerek vatandaşların kullanımına bıraktı. Ekipler, ilçe genelinde vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda gerçekleştirebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER