SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA ÇÖP KONTEYNERLERİ İLAÇLANIYOR

ESENYURT’TA ÇÖP KONTEYNERLERİ İLAÇLANIYOR
Bu haber 20 Ağustos 2020 - 13:05 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, sinek ve uçan haşereyle mücadele çalışmaları kapsamında, ilçe genelindeki çöp konteynerlerinin ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çöp konteynerlerinin ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Esenyurtluların sağlığı için 43 mahallede sabah 05.00 saatlerinde başlatılan çalışmalar, gece 00.00’da son buluyor. Özellikle yaz aylarında artan sinek ile insan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen ve uçan haşereye yönelik yapılan çalışmalarda, 6 araç ve 7 personel görev yapıyor. İlaçlama sırasında, insan sağlığına zarar vermeyen maddeler kullanan ekipler, günlük konteyner ilaçlama hizmetinin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirmeye alıyor.

Yetkililer, Esenyurtluların rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi için konteynerlerde yürütülen ilaçlama çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER