SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA ÇOCUKLAR İÇİN FİLM GÖSTERİMLERİ YENİDEN BAŞLADI

ESENYURT’TA ÇOCUKLAR İÇİN FİLM GÖSTERİMLERİ YENİDEN BAŞLADI
Bu haber 23 Mart 2022 - 14:24 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verilen film gösterimlerine yeniden başladı. Uzun bir aradan sonra yapılan ilk film gösterimi, ünlü çocuk kitabı olan Peter Pan’ın animasyon uyarlaması oldu. Filmi aileleriyle birlikte izleyen Esenyurtlu çocuklar, keyifli dakikalar yaşadı.

Çocuklara yönelik yaptığı film gösterimlerine pandemi nedeniyle ara veren Esenyurt Belediyesi, animasyon sinema filmi etkinliklerini yeniden başlattı. Yeni dönemin ilk film gösterimi, Peter Pan’ın animasyon uyarlaması oldu. Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize edilen gösterim, Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirlerinin göz ardı edilmediği etkinlikte, fantastik-macera konusuyla hafızalarda yer edinen Peter Pan filmini izleyen Esenyurtlu çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Pandemi sürecinde eve kapanmak zorunda kalan çocukların bu tür faaliyetlerle stres atma şansı bulduğuna dikkat çeken Sinema Makinisti İsmail Karakoç: “Koronavirüs’ten dolayı vatandaşımız ve çocuklarımız eve kapanmıştı. Belediyemizin etkinliklerine katılarak bir nebze de olsa bu stresi azalttılar. Vatandaşlarımız ve çocuklar, çok memnunlar ve sürecin devam etmesini istiyorlar” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER