SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA ÇOCUK PARKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

ESENYURT’TA ÇOCUK PARKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR
Bu haber 14 Mayıs 2020 - 12:46 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelindeki çocuk parklarında başlattığı dezenfeksiyon ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs ile mücadele çalışmaları çerçevesinde ilçe genelindeki çocuk parklarında yürüttüğü dezenfeksiyon işlemlerine devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahalle aralarında bulunan çocuk parklarındaki oyun gruplarını dezenfekte işlemlerinin yanı sıra parkların çevre düzenlemesi ve temizlik işlemlerini de büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Rutin dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra başlatılan detaylı temizlik çalışmasında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları insana ve çevreye herhangi bir zararı dokunmayan özel dezenfektanlarla yıkanıyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER