SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA CADDE VE SOKAKLAR KORONAVİRÜSE KARŞI YIKANIYOR

ESENYURT’TA CADDE VE SOKAKLAR KORONAVİRÜSE KARŞI YIKANIYOR
Bu haber 30 Kasım 2020 - 11:53 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında, ilçe genelindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak, çöp konteynerlerini mobil araçlarla dezenfekte ediyor.

İlçe genelinde yürüttüğü çalışmalarla Koronavirüs salgınına karşı mücadeleyi aralıksız sürdüren Esenyurt Belediyesi, cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak, çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor. Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 43 mahallede bulunan cadde ve sokakları temizleyerek, Esenyurtluların kullanımına hazır hale getiriyor. Ekipler, rutin olarak yapılan kent temizliğinin yanı sıra Koronavirüs’e karşı ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini de mobil araçlarla dezenfekte ederek, mikroplardan arındırıyor.

Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında oluşturulan ekipler, gerekli önlemleri alarak vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanların temizlik ve dezenfeksiyonunu sağlıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER