SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA CADDE VE SOKAKLAR KORONAVİRÜSE KARŞI İLAÇLANIYOR

ESENYURT’TA CADDE VE SOKAKLAR KORONAVİRÜSE KARŞI İLAÇLANIYOR
Bu haber 28 Mart 2020 - 14:15 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, yeni tip Koronavirüsönlemleri kapsamında ilçe genelinde cadde ve sokaklarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yeni tip Koronavirüsönlemleri kapsamında 43 mahallede bulunan tüm cadde ve sokakları dezenfekteederek mikroplardan arındırdı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı oluşturduğu 130 kişilik ekiple Esenyurt genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren müdürlük, sabah erken saatlerde mesaiye başlayarak cadde, sokak ve bina girişlerinde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yürüttü.

“SOKAKLAR BELEDİYEMİZE EMANET”

Koronavirüs tehlikesi ortadan kalkıncaya dek Esenyurt genelinde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız devam edeceğini söyleyen Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü İbrahim Halil Çalış, “Ülkemizde ilk Koronavirüs vakası görülmeden 20 gün önce çalışmalara başlamıştık. İlk vaka görüldüğü günden bu yana belediye başkanımızın başkanlığında kriz masası oluşturuldu ve düzenli olarak 130 kişilik ekibimizle tüm kamusal alanları, çocuk parkları, ibadethanelerimiz ve birçok noktayı dezenfekte ettik. Belediye başkanımızın Esenyurt’un tamamında girilmedik nokta kalmasın talimatıyla beraber 43 mahallemizde dezenfekte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sokaklar belediyemize emanet vatandaşlarımızda lütfen bu süreçte evlerinde kalsın. Bu tehlike ülkemizi terk edene kadar aralıksız çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER