SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA BERBER VE KUAFÖRLERİN DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

ESENYURT’TA BERBER VE KUAFÖRLERİN DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR
Bu haber 13 Mayıs 2020 - 12:37 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs tarihinde açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 11 Mayıs tarihinde açılan kuaför, berber ve güzellik salonlarının dezenfekte işlemlerine devam ediyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 1,5 aydır kapalı olan ve ilginin yoğun olduğu berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfeksiyon çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten ekipler, vatandaşların daha hijyenik bir ortamda hizmet almasına katkıda bulunuyor. 11 Mayısa kadar ilk dezenfeksiyon işlemlerinin tamamlandığı bu mekanlarda yürütülen çalışmalar, oluşturulan özel bir ekiple belirli periyotlarda devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER