SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA BANDO TAKIMI EŞLİĞİNDE DEZENFEKSİYON

ESENYURT’TA BANDO TAKIMI EŞLİĞİNDE DEZENFEKSİYON
Bu haber 21 Aralık 2020 - 11:53 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, vatandaşların moralini yüksek tutmak için bando takımı ve animasyon ekibi eşliğinde dezenfeksiyon çalışması yürüttü. Büyükler, çalan müziklere evlerinin camından alkışlayarak eşlik ederken, çocuklar da animasyon ekibinin dansları ile eğlendi.

Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs tedbirleri kapsamında devam eden sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşları evlerinde yalnız bırakmadı. Namık Kemal Mahallesi’nde yapılan dezenfeksiyon çalışmalarına, bando takımı ve belediye çalışanlarının hazırladığı hayvan kostümlü animasyon ekibi eşlik etti. Ekipler, hem dezenfeksiyon yapıp sokakları yıkadı hem de çalışmaları pencereden izleyen vatandaşlara bando takımıyla müzik dinletisi sundu. Vatandaşlar ise, müziklere pencerelerden alkışlayarak eşlik etti.

ANİMASYON EKİBİ ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ

Sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinde kalan çocuklar için belediye çalışanları hayvan figürlü kostümler giydi. Dezenfeksiyon ekibiyle birlikte sokakları dolaşan animasyon ekibi, ellerinde “Hep birlikte başaracağız” ve “Siz evde kalın biz müziği evinize getiririz” yazılı pankartlarla dans ederek çocukları eğlendirdi.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Vatandaşların moralini yüksek tutmak için bu tür etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü İbrahim Halil Çalış, “Sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek adına neler yapabiliriz diye düşündük. Kendi personellerimizle hayvan figürleri kullanarak müzikli dezenfeksiyon yaptık. Amacımız, evine kapanmak zorunda olan vatandaşlarımızın moral ve motivasyonunu düzeltmek ve onlara şu mesajı vermek: “Hep birlikte başaracağız.” Bugün bando takımımızla vatandaşlarımızı eğlendirmeye çalıştık, onlar da bize eşlik etti. Belediye olarak, bundan sonraki süreçlerde de çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER