SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL SERGİ

ESENYURT’TA ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL SERGİ
Bu haber 07 Mayıs 2022 - 12:15 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, Anneler Günü’ne özel sergi düzenledi. Dekoratif ahşap süsleme sanatından örgüye, amigurumiden nakışa kadar çeşitli ürünlerin bulunduğu sergi büyük beğeni topladı.

Esenyurtlu kadınlara hem ekonomik anlamda hem de mesleki eğitim konusunda desteklerini sürdüren Esenyurt Belediyesi, kültür merkezlerinde eğitim gören kursiyerler ve Güçlü Kadınlar Kooperatifi’ndeki kursiyerlerin el emeği ürünlerini Anneler Günü’ne özel bir organizasyonla sergiledi. Kadınlar, onlarca el emeği ürünlerinin olduğu serginin açılışını Akbatı AVM’de Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Babahan ile birlikte gerçekleştirdi. Sergiyi ziyaret eden Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kursiyerler ve öğretmenler ile sohbet ederek ürünler hakkında bilgi aldı. Titizlikle üretilen bu ürünlerin çok değerli olduğunu ifade eden Başkan Bozkurt, ürünlerin satılması için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Dekoratif ahşap süsleme, resim, örgü, amigurumi, nakış, geri dönüşümden yapılan çantalar gibi farklı disiplindeki ürünlerin yer aldığı sergi, vatandaşların beğenisini kazandı. Eserlerini insanlarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Esenyurtlu kadınlar, Başkan Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

Sergi, 8 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER