SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA AĞAÇLAR BUDANIYOR

ESENYURT’TA AĞAÇLAR BUDANIYOR
Bu haber 01 Haziran 2020 - 11:41 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde ağaçların bakım ve budama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan parklarda ve yeşil alanlarda bakım çalışmalarına devam ederken bir yandan da ağaç budama işlemlerini sürdürüyor. İlçe genelinde yer alan cadde, sokak ve parklarda belirlenen program dahilinde tüm ağaçların bakımı yapılıyor. Her yıl ilkbahar ve yaz aylarında gerçekleştirilen işlemler sayesinde, ağaçların daha sağlıklı bir şekilde büyümesi sağlanıyor. Ağacın ömrünün uzatılması, estetik görüntüsünün ve hastalıklara karşı direncinin arttırılması amacıyla yapılan budama çalışmaları kapsamında, vatandaşlardan gelen dilekçeler de değerlendirilerek budamaya uygun bulunan ağaçlar budanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER