SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’TA AĞAÇLANDIRMA VE BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ESENYURT’TA AĞAÇLANDIRMA VE BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Bu haber 12 Mayıs 2020 - 12:20 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerde çim biçme, ağaçlandırma ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Esenyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların kullanımına kapatılan park ve bahçelerde çim biçme, ağaçlandırma ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, yaz aylarının vazgeçilmez mekanları olan parklarda, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmaları hızlandırdı. Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarından olan park ve bahçelerde detaylı çalışma yürüten ekipler, diğer yandan ilçe merkezinde ve yol kenarlarında çimlendirme ve ağaçlandırma, cadde ve orta refüjlerde ise, çiçeklendirme çalışmaları yapıyor.

Yetkililer, ağaçlandırma ve bakım çalışmalarıyla güzel bir görüntüye kavuşan parkların salgın sonrasında Esenyurtluların kullanımına açılacağını bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER