SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURTLULAR HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ’NDE BULUŞACAK

ESENYURTLULAR HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ’NDE BULUŞACAK
Bu haber 07 Mayıs 2022 - 12:00 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, düzenleyeceği etkinlik ile vatandaşlara Hıdırellez coşkusunu yaşatacak. Düzenlenecek olan Hıdırellez Şenliği’nde, Kibariye konseri ile yüzlerce Esenyurtlu, baharın gelişini kutlayacak.

Baharın gelişinin ve doğanın canlanışının karşılandığı Hıdırellez, Esenyurt Belediyesi’nin düzenleyeceği şenlik ile yüzlerce Esenyurtluyu buluşturacak. 7 Mayıs Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 19.00’da başlayacak olan etkinlikte Kuştepe Dans Grubu’nun gösterisi ve DJ performansı eşliğinde Hıdırellez, tüm coşkusu ile yaşanacak. Saat 20.00’de Kibariye konseri ile eğlenceli anlara ev sahipliği yapacak olan Esenyurt Meydanı’nda, ‘Hıdırellez Ateşi’ yakılarak baharın gelişi neşe ile kutlanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER