SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURTLU UĞURCAN ÖZER, DÜNYA KUPASI’NA GİDEN İLK MADALYAYI KAZANDI

ESENYURTLU UĞURCAN ÖZER, DÜNYA KUPASI’NA GİDEN İLK MADALYAYI KAZANDI
Bu haber 25 Ekim 2022 - 11:02 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği Milli Paralimpik Triatlet ve Milli Yüzücü Uğurcan Özer, Alanya’da düzenlenen Paratriatlon Dünya Kupası yarışında üçüncü olarak ilçeye büyük gurur yaşattı.

31.Alanya Triatlon Yarışları Paratriatlon Dünya Kupası tamamlandı. 27 ülkeden 81 sporcunun yer aldığı yarışlarda Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği Uğurcan Özer üçüncü olarak Dünya Kupası’na giden ilk madalyayı kazandı. Paralimpik oyunlarında derece yapan sporcular ile rekabet eden Özer; 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet, 5 kilometre koşu etabını başarıyla tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu. Özer’i elde ettiği başarılardan dolayı tebrik eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “ İlçemize bu gururu yaşattığın için çok teşekkür ederiz. Her zaman yanındayız. Başarılarının devamını dilerim” dedi. Özer ise katkılarından dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Uğurcan Özer bu başarısıyla, 25 Kasım’da Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dhabi’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkını da kazandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER