SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURTLU MİNİKLER FİDE DİKTİ

ESENYURTLU MİNİKLER FİDE DİKTİ
Bu haber 28 Mayıs 2022 - 21:13 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi, bünyesinde eğitim gören kreş öğrencilerine fide dikimi etkinliği düzenledi. Toprakla buluşan minikler hem öğrendi hem de eğlenceli dakikalar geçirdi.

Esenyurt Belediyesi, çocuklara ‘daha yeşil bir çevre’ bilincini aşılamak amacıyla bünyesinde eğitim gören kreş öğrencilerine Menekşe Parkı Kreşi içinde yer alan Hobi Bahçesi’nde fide dikimi etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Başkan Yardımcıları Ali Susuz ve Veysel Bal, öğrencilerle birlikte fide dikti. Öncesinde öğrencilere fideyi nasıl dikmeleri gerektiği konusunda bilgiler verilirken aynı zamanda öğrencilerin her birinin adı dikilen fidelere verildi. Minik elleriyle fideleri toprakla buluşturan öğrenciler hem öğrendi hem de keyifli vakit geçirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER