SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURTLU HOKEYCİLER BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

ESENYURTLU HOKEYCİLER BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Bu haber 22 Haziran 2022 - 11:03 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği ilçe takımlarından Esenyurt Hokey Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Hokey Federasyonu Erkekler Salon Süper Ligi’ne yükseldi. Kulübün başarılı genç sporcusu Muhammed Gür ise U-16 Hokey Milli Takımı’na seçildi. Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan genç sporcu, Esenyurt’un gururu oldu.

Spora ve sporcuya desteğini sürdüren Esenyurt Belediyesi, bir başarı hikâyesinin daha parçası oldu. İlçe takımlarından Esenyurt Hokey ve Gençlik Spor Kulübü, Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda Türkiye Hokey Federasyonu Erkekler Salon Süper Ligi’nde ilçeyi temsil edecek. Gurur tablosunun gün geçtikçe genişlediği Esenyurt’ta, Hokey Milli Takımı U-16 Kategorisi’ne davet edilen Muhammed Gür ise 7 Temmuz’da Alanya’da gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası’nda hem Esenyurt’u hem Türkiye’yi gururlandıracak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER