SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURTLU GENÇLER LGS’DE BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ

ESENYURTLU GENÇLER LGS’DE BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ
Bu haber 29 Temmuz 2021 - 17:05 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin açtığı LGS Hazırlık kursuna katılan öğrencilerin yüzde 83’ü İstanbul’daki nitelikli liselere yerleşti.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için ilçedeki gençlere ücretsiz eğitim veren Esenyurt Belediyesi’nin açtığı LGS Hazırlık kursuna katılan 290 öğrencinin 240’ı tercih ettiği okulu kazandı. Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı Sürekli Eğitim Merkezi ve Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde eğitim alan öğrencilerin yüzde 7’si ilk beşlik dilime girerken, yüzde 20’si onluk, yüzde 56’sı ise on beşlik dilime girerek İstanbul’daki nitelikli liselere yerleşti. Yıl boyunca yapılan yüz yüze ve uzaktan eğitim sürecinde özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren öğrenciler, 2021 LGS’de başarılı bir performans sergileyerek, İstanbul’un önemli Fen, Anadolu ile Mesleki ve Teknik Liselerini kazandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER