SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURTLU ÇOCUKLAR YARATICI MASKELER TASARLAYACAK

ESENYURTLU ÇOCUKLAR YARATICI MASKELER TASARLAYACAK
Bu haber 16 Şubat 2020 - 10:32 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin, düşünen, sorgulayan ve araştıran çocuklar yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Düşle-Yap Bilim ve Sanat Atölyeleri’ kapsamında yer alan, ‘Sihirli Ellerden Maskeler Atölyesi’ 16 Şubat’ta başlıyor. Çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirmeyi amaçlayan atölyede birbirinden güzel maskeler tasarlanacak.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün, ilçede yaşayan 8-14 yaş aralığındaki çocuklar için bilimin yanında sosyal ve duygusal öğrenmeyi amaçladığı, Düşle-Yap Bilim ve Sanat Atölyeleri çerçevesinde hazırladığı, Sihirli Ellerden Maskeler Atölyesi, 16 Şubat Pazar günü başlıyor. Çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığı geliştirmeyi amaçlayan atölyede birbirinden güzel maskeler tasarlanacak. Hayal gücüne göre şekil alacak maskelerle miniklerin hem el becerileri gelişecek hem de yüzleri renklenecek. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılacak olan dersler, 16 Şubat ve 23 Şubat Pazar günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde 2 ayrı seans şeklinde, Esenyurt Belediyesi Mustafa Akboğa Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

etiket:esenyurt haber son dakika kavga ,esenyurt haber video,esenyurt haber sondakika,esenyurt haber facebook,esenyurt haber yangın,esenyurt trafik kazası son dakika haberleri, esenyurt tv,esenyurt belediyesi,esenyurt nerede,esenyurt haber,esenyurt yol tarifi,esenyurt son dakika,esenyurt ekşi,esenyurt belediyesi emlak vergisi,esenyurt kıraç,esenyurt gazete,esenyurt içses gazetesi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER