SON DAKİKA

Gazete İç Ses

Lotus

ESENYURT’A 6 DÖNÜMLÜK PARK MÜJDESİ

ESENYURT’A 6 DÖNÜMLÜK PARK MÜJDESİ
Bu haber 10 Mayıs 2020 - 16:30 'de eklendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İSKİ’nin Esenyurt’takiatıksu tesislerinde incelemelerde bulundu. Başkanların sahadaki denetimlerinden Esenyurt’a park müjdesi çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, SaadetdereAtıksu Yağmursuyu Hattı’nda incelemelerde bulundu. İmamoğlu’na ve Bozkurt’a, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu da eşlik etti.

İSKİ’YE AİT 6 DÖNÜMLÜK ALAN PARK OLUYOR

İmamoğlu ve Mermutlu, Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt’un talebi üzerine, Saadetdere Mahallesi’ndeki İSKİ’ye ait Avcılar Terfi Merkezi’ne geçti. Bozkurt, İmamoğlu’ndan, içinde İSKİ’nin tesisinin de bulunduğu 6 dönümlük ağaçlık alanın, park olarak mahallenin hizmetine sunulması isteğinde bulundu. Alanı gezen ve Bozkurt’un isteğine sıcak bakan İmamoğlu, Mermutlu’ya İSKİ ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün alanla ilgili ortaklaşa proje çalışması için talimat verdi.

MAHALLE SAKİNLERİ PARK MÜJDESİNİ ALKIŞLARLA KARŞILADI

Çıkışta vatandaşlara park müjdesi veren Bozkurt ve İmamoğlu, mahalleli tarafından uzun süre alkışlandı. İmamoğlu ile Bozkurt, daha sonra yapımı devam eden diğer yeşil alan çalışmalarını da yerinde inceledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

E-GAZETE

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
+7
°
C
H: +
L: +
İstanbul
Salı, 23 Mart
7 Günlük Hava Tahmini
Ça Pe Cu Ct Pz Pt
+ + + + +11° +13°
+ + + + + +
İLGİLİ HABERLER